Mit főzzek ma? Gombás paradicsomleves, húsgombócos savanyú káposzta és fordított almás pite az ebéd

Lehengerlő erejű összeállítás, csupa izgalmas fogás érkezik a mai ebédasztalra. Elsőként gombás paradicsomleves jön, majd húsgombóc savanyú káposztával, végül pedig fordított almás pite.

Ilyen érdekes összeállítást is rég látott a világ: három ízletes fogás alkotja a mai menüt, és az egyik finomabb, mint a másik. Gombás paradicsomleves indít, utána egy húsgombócos, savanyúkáposztás főétel következik, a desszert pedig fordított almás pite.

LEVES

Még több paradicsomleves itt!

FŐÉTEL

Még több káposztás egytálétel itt!

DESSZERT

Még több almás süti itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...