Ilyen érdekes összeállítást is rég látott a világ: három ízletes fogás alkotja a mai menüt, és az egyik finomabb, mint a másik. Gombás paradicsomleves indít, utána egy húsgombócos, savanyúkáposztás főétel következik, a desszert pedig fordított almás pite.
LEVES
paradicsomleves
Gombás paradicsomleves
A hagyományos paradicsomleves felfrissített változata, amelyben a gomba nagyon jól megfér a fetasajt társaságában.
FŐÉTEL
káposztás egytálétel
Húsgombócos savanyú káposzta cserépedényben
A cserépedényben készült ételek a főzés végére rendkívül finomak lesznek. Köszönhetően ennek az ötletes edénynek! Ez a savanyú káposztás húsgombóc pedig egyszerűen csodálatos, ...
Még több káposztás egytálétel itt!
DESSZERT
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!