Mit főzzek ma? Gombás palóclevessel, borsos tokánnyal és szilvás-pudingos ökörszemmel teljesedik ki a napod

A mai menüsor sem hagy cserben titeket: palóclevest követ borsos tokány, amit szilvás-pudingos ökörszemmel fojtunk le.

Ha úgy érzed ma nem állnál be a konyhába, akkor csak fusd át kínálatunkat, és máris másképp fogod gondolni!

LEVES

Még több palócleves itt!

FŐÉTEL

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Még több tokány itt!

DESSZERT

Szilvás-pudingos ökörszem

Az ökörszem felgyorsított, kelt helyett leveles tésztával készülő verzióját láthatjuk alant, amelybe krémes vaníliapuding és ízes szilva került töltelékként. Seperc alatt ...

Még több leveles sütemény itt!

Legújabb receptek

Medvehagymapesztós tészta

Aki egyszer kipróbálja a sajátkészítésű medvehagymapesztót, garantáltan minden évben várni fogja a medvehagymaszezont. Egy ösztönös, természetközeli ízélmény, amely a ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!