Mit főzzek ma? Gombakrémleves, ropogós rántott cukkini és Néró aprósüti vár

Mai menünk se semmi! Krémes gombából készítünk levest, ropogósra és aranybarnára sütjük a cukkinikorongokat, és még egy aprósütire is van időnk, hisz megidéztek minket a korongok.

Egyétek, vegyétek, nincs mit mellébeszélni, ez a menüsor leveszi a családot a lábáról!

LEVES

Még több gombakrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több bundázott öldség itt!

DESSZERT

Még teasütemény itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek