Mit főzzek ma? Gesztenyekrémleves, tökéletesre rántott hús és mézes krémes vár

Csodás ételeket hoztunk nektek az ünnepekhez közeledve ma is. Gesztenyekrémleves selymesen, rántott hús feltúrbózva, és még egy klasszikus mézes krémes is a mai menüben.

A mai menüt imádni fogjátok! Az édeskés gesztenyekrémleves után egy hamisítatlan, tökéletesre sütött rántott húst készítsetek, sőt, egy szelet mézes krémesnek is jut majd hely.

LEVES

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Még több rántott hús itt!

DESSZERT

Még több réteges sütemény itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek