Három fogás, ami az ünnepi asztalon is megállná a helyét, de egyáltalán nem bonyolultak, így hangolóként is megállják a helyüket.
LEVES
hideg levesek
Gesztenyekrémleves vörösboros aszalt áfonyával
A krémleves már magában elkanalazgatva is nagyon finom, de én azért az ünnephez illően sütöttem hozzá leveles tésztából kiszúrt kis fenyőket, és azzal tálaltam.
Még több hideg leves itt!
FŐÉTEL
rántott hal
Rántott lazacszeletek
A sütőben vagy serpenyőben sült lazac a szokásos elkészítési módok közé tartozik, mi azonban szerettünk volna kilépni a komfortzónánkból, és valami hasonlóan egyszerűt, de ...
Még több rántott hal itt!
DESSZERT
pohárkrém
Flódnis pohárkrém bejgliből
A pohárkrém ékes kiegészítője az ünnepeknek, főleg ha két ilyen jellegzetes finomságot ötvözünk benne. A karácsonyról megmaradt vagy épp szétrepedt bejgli tökéletes tésztaalapot ...
Még több pohárkrém itt!