Mit főzzek ma? Gazdag favágóleves, egyben sült zöldség és fagyis churroskosárka vár

Jöhet a mai menünk? Laktató alapanyagoktól roskadó favágóleves, ezt követően egy könnyed főétel, egyben sült zöldség következik, majd egy igazi desszertnagyágyú, a churroskosárka, változatos feltéttel.

Éhesek vagytok már? Jöjjön előételnek egy igazából főételként is fogyasztható favágó leves, majd ezt követően egy sokkal könnyedebb egyben sült zöldség, hogy ne terheljétek meg a gyomrotokat. Desszertnek viszont nem kímélünk titeket, pazar churros-t készítünk, de kosárkában ám!

LEVES

Még több raguleves itt!

FŐÉTEL

Még több sült zöldség itt!

DESSZERT

Még több fánkrecept itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek