Mit főzzek ma? Friss, üde, tavaszi finomságok

Ha az időjárás nem akaródzik napsugarasra fordulni, csempésszünk tavaszt a konyhánkba, és készítsünk szezonális finomságokat!

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkba igyekeztünk a szezon kínálatából válogatni: zöldborsóleves, göngyölt csirke és lávasüti.

LEVES

Borsóleves csirkeszárnnyal

Receptek itt!

Még több borsóleves itt!

FŐÉTEL

Sonkás-szalonnás csirkemelltekercs

Recept itt!

Még több göngyölt hús itt!

DESSZERT

Tűzoltó lávasüti

Recept itt!

Még több szuflé itt!

Legújabb receptek

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...