Mit főzzek ma? Favágó leves, rácos rakott krumpli és joghurtfagylalt kerül az asztalra

Sosem volt még ilyen jó az ebéd: gazdag favágó leves, rácos rakott krumpli és joghurtos-gyümölcsös fagylalt készül ma.

Aki ilyen jókat ebédel otthon, az biztos nagyon boldog ember lehet. De mi is készül ma? Nos, favágó leves, rácos rakott krumpli és erdeigyümölcsös fagylalt érkezik.

LEVES

Még több raguleves itt!

FŐÉTEL

Rakott krumpli rácosan

A rácos ételeket sokszor készítik hallal, sertéssel, vagy csirkével - mi most egy rakott krumplit csináltuk belőle, csupa finom füstölt szalonnával és kolbásszal. 

Még több rakott krumpli itt!

DESSZERT

Még több gyümölcsfagylalt itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...