Mit főzzek ma? Halcsorba, egyben sült fasírt és tiramisubrownie a mai menü

A mai menüvel már készülünk az ünnepekre, hiszen csupa olyan fogást tartalmaz, mely a karácsonyi asztalon is megállná a helyét.

Ma halcsorba, egyben sült fasírt és tiramisubrownie kerül az asztalra.

LEVES

Halcsorba

Csak ajánlani tudom, annyira finom!:-) Nagy adag volt, még két alkalommal készíthető belőle leves

Még több haleves itt!

FŐÉTEL

Meatloaf, az amerikai egyben sült fasírt

Ami nekünk a fasírt, az az amerikaiaknak a meatloaf, amit vagdaltnak vagy húskenyérnek szoktak fordítani. Az egyben sült fasírt ugyanakkor sokkal találóbb és gusztusosabb kifejezés, és ha ...

Még több fasírt itt!

DESSZERT

Még több torta itt!

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Egyszerű sajttekercs

A vendégségek koronázatlan királynője a hidegtál. Mindenféle húskészítményt, sajtokat és kencéket szervírozhatunk egy tálcán. A sajttekercs egy keveréke ezeknek, hiszen sajt, sonka, ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!