Mit főzzek ma? Erdélyi parasztcsorba, céklás rizottó és márványrizskoch csábít ma
Ma színpompás és ízektől kicsattanó, mennyei fogásokat ajánlunk neked! Lesz itt kiadós erdélyi parasztcsorba, céklás rizottó fűszeres, diós morzsával és isteni márványrizskoch.
Készíts ma egy klasszikus erdélyi parasztcsorbát, egy fincsi céklás rizottót fűszeres, diós morzsával és egy felejthetetlen márványrizskochot kétféle sodóval. Jó étvágyat hozzájuk!
LEVES
savanyú leves
Ahány konyha annyiféle elkészítési módja ismeretes, így nem szeretnék kommentháborút indítani azzal, hogy hagyományos parasztcsorbaként aposztrofálom főztömet. Édesanyám így ...
Még több savanyú leves itt!
FŐÉTEL
rizottó
Nem csak a színe, de az íze is csodálatos ennek a céklás rizottónak, ami bár vegán, de a belerejtett zöldségnek hála roppant laktató. A tetejére egy csodás, ropogós morzsát is ...
Még több rizottó itt!
DESSZERT
rizsfelfújt
Izgalmas új köntöst kap a klasszikus rizskoch: masszájának fele kakaós ízesítéssel, a másik vaníliásan sül. Ugyanezt a kettősséget tükrözi a tálalás is: a lekvár helyett/mellett ...
Még több rizsfelfújt itt!