Ma van anyák napja, így az ajándékon túl akár egy kedves, ízletes ebéddel is meglepheted anyukádat. Készíts neki selymes krémlevest eperből, francia lecsót, avagy ratatouille-t és réteges, joghurtos-barackos tiramisut.
LEVES
gyümölcskrémleves
Eperkrémleves
Drága nagymamám kertjében most érik az eper. A legjobb érzés kimenni a házból, és csak leszedni a friss gyümölcsöt. Ebédre pedig készíteni belőle egy jó hideg eperkrémlevest.
Még több gyümölcskrémleves itt!
FŐÉTEL
lecsó
Ratatouille, azaz francia lecsó
A ratatouille-t (ejtsd: ratatuj) a francia Riviéra fővárosában, Nizzából ered, és régen a szegény emberek eledelének tartották. Órákig főzték lassú tűzön a maradék zöldségeket, ...
DESSZERT
kekszsüti
Joghurtos-barackos kamutiramisu
A világ egyik legegyszerűbb sütije, amit bármilyen idénygyümölcsből könnyedén összedobhatunk!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!