Mit főzzek ma? Egészen Olaszországig repítünk benneteket

Pénteken az olasz konyha remekeiből válogattunk, nem véletlenül imádja a világ ezeket a déli finomságokat... Gasztronómiai utazásra fel!

A mai "Mit főzzek ma" cikksorozatunkban bablevest hoztunk lasagne-val és ricottás sütivel.

LEVES

Sokzöldséges paradicsomos bableves

Még több bableves itt!

FŐÉTEL

Eredeti lasagne al forno

Eredeti lasagne al forno

Eme csodálatos réteges tészta kialakulása sokkal régebbre nyúlik vissza, mint gondolnánk. Meglepő módon az ókori Görögországig vezethető vissza, amikor a rómaiak megszállták az ...

Még több lasagne itt!

DESSZERT

Csíkos ricottaszelet

Csíkos ricottaszelet

Nagyon szeretem a ricottát, képes vagyok csak úgy magában is elkanalazgatni. Egyszerű sütemény, friss házi eperlekvárral a tetején, bohókás és finom.

Még több túrós süti itt!

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...