Mit főzzek ma? Édesköményes paradicsomleves, könnyű dinnyesaláta fetával és csúsztatott palacsinta a menü

Ma is szállítjuk a kedvenceket! A paradicsomlevest édesköménnyel turbóztuk fel, a dinnyéhez sós feta és friss menta került, a csúsztatott palacsintát pedig egyszerűen csak, imádjátok!

Gondolunk rátok a kánikulában, jöjjönek hát könnyed, mégis színes fogásaink, melyekkel garantáltan nem lőhettek mellé!

LEVES

Még több paradicsomleves itt!

FŐÉTEL

Még több különleges saláta itt!

DESSZERT

Még több rakott palacsinta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek