Mit főzzek ma? Édesburgonya-krémlevest, cukkinilepényt és lekváros kókuszkockát hozunk

A mai menüsor nem tartalmaz húsfélét, de nem kell aggódni: a húsevőknek is kell néha egy kicsi szünet! Három szépséges és finom fogást választottunk mára.

A mai hármasunk sem lesz semmi: a leves batátából készül édesköménnyel spékelve, a főétel könnyed cukkinilepény, a desszert pedig retró, mégis extra...ausztrál kókuszkocka!

LEVES

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldséglepény itt!

DESSZERT

Még több sütemény itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek