Mit főzzek ma? Édesburgonya-krémleves, csirkeszárny és fordított almás pite a menü

A mai menü fenomenális ízekkel kecsegtet, így biztosan nem lesz panasz az ebédlőasztalnál.

Mai menüsorunk első szereplője egy laktató édesburgonya-krémleves, majd ujjszopogatós csirkeszárnyak készülnek, végül egy fordított almáspite kerül az asztalra.

LEVES

Édesburgonya-krémleves kókusztejjel

Gyorsan összedobható, szuper krémes édesburgonyakrémleves receptet ajánlunk a figyelmetekbe, ami ráadásul teljesen tejmentes is. Egész évben elkészíthető, de az első őszi hidegekben ...

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Ujjszopogatós csirkeszárnyak

Elképesztően finom aromát ad a szárnyaknak a rengeteg fűszer, olyannyira, hogy még az ujjunkról is lenyalogatjuk majd az odaragadt pácot! Nagyjából mindent egyenlő arányban tettem bele, ...

Még több fűszeres hús itt!

DESSZERT

Még több almás sütemény itt!

Legújabb receptek

Medvehagymapesztós tészta

Aki egyszer kipróbálja a sajátkészítésű medvehagymapesztót, garantáltan minden évben várni fogja a medvehagymaszezont. Egy ösztönös, természetközeli ízélmény, amely a ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!