Mit főzzek ma? Édes zöldborsóleves, rántott hús petrezselymes krumplival és málnás brownie vár

Elkényeztetünk titeket vasárnap is a legjobb receptjeinkkel: édes zöldborsólevessel kezdünk, melyet a tökéletes rántott hús követ, mindenki kedvencével, a petrezselymes burgonyával, de azért szorítunk helyet egy pazar málnás brownie-nak is.

Vasárnap sem hagyunk titeket éhesen! Édes zöldborsóleves, a hétvége kihagyhatatlan rántott húsa petrezselymes burgonyával, és még egy mennyei málnás brownie is csábít titeket.

LEVES

Édes borsóleves galuskával

Én ha meghallom, hogy cukorborsó leves, egyből anyukám levese jut az eszembe, és már érzem is az ízét a számban. Mindig ugyanúgy készítette, és nekem ez a favorit. Másféleképp még ...

Még több zöldborsóleves itt!

FŐÉTEL

Még több rántott hús itt!

DESSZERT

Málnás brownie

Ez az eddigi legfinomabb brownie, amit valaha is ettem. Tálaljuk vaníliafagyival, de vigyázat, nagyon nehéz abbahagyni.:) Az eredeti recept a májusi GoodFood magazinban található.

g több brownie itt!

Legújabb receptek

Rántott gomba

A rántott gomba egy nagyszerű fogás, amit pillanatok alatt össze lehet dobni. Kívül ropogós, belül csodálatosan lédús. Tartármártással és rizi-bizivel tálalva egy örök klasszikus.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Betilthatja a magyar kormány ezt az élelmiszert

Az Agrárminisztérium még 2024 nyarán bocsájtotta társadalmi vitára a terveit a műhús előállításának és forgalomba hozatalának tilalmáról. Úgy néz ki, az ezzel kapcsolatos aggályok megállják a helyüket, és betiltás lesz a vége a történetnek hazánkban.

Top Receptek

Gyors cacio e pepe

Imádjuk ezt a cacio e pepe receptet, mert mindössze 4 összetevőt igényel! Nagyon gyorsan és egyszerűen elkészíthető, így tökéletes hétköznapra, ebédre vagy munka után vacsorára. Ez ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!