Vasárnap sem hagyunk titeket éhesen! Édes zöldborsóleves, a hétvége kihagyhatatlan rántott húsa petrezselymes burgonyával, és még egy mennyei málnás brownie is csábít titeket.
LEVES
borsóleves
Édes borsóleves galuskával
Én ha meghallom, hogy cukorborsó leves, egyből anyukám levese jut az eszembe, és már érzem is az ízét a számban. Mindig ugyanúgy készítette, és nekem ez a favorit. Másféleképp még ...
FŐÉTEL
rántott hús
Tökéletes rántott hús, petrezselymes parázskrumplival
A vasárnapi ebédek sztárja, a hentesek-piacok alapkelléke, a vonatos csomagolt szendvicsek királya. Igen ez a rántott hús! Lehet csirkéből, sertésből, borjúból, vékonyan-vastagon, a ...
DESSZERT
brownie
Málnás brownie
Ez az eddigi legfinomabb brownie, amit valaha is ettem. Tálaljuk vaníliafagyival, de vigyázat, nagyon nehéz abbahagyni.:) Az eredeti recept a májusi GoodFood magazinban található.
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!