Mit főzzek ma? Édes zöldborsóleves, rántott hús petrezselymes krumplival és málnás brownie vár

Elkényeztetünk titeket vasárnap is a legjobb receptjeinkkel: édes zöldborsólevessel kezdünk, melyet a tökéletes rántott hús követ, mindenki kedvencével, a petrezselymes burgonyával, de azért szorítunk helyet egy pazar málnás brownie-nak is.

Vasárnap sem hagyunk titeket éhesen! Édes zöldborsóleves, a hétvége kihagyhatatlan rántott húsa petrezselymes burgonyával, és még egy mennyei málnás brownie is csábít titeket.

LEVES

Édes borsóleves galuskával

Én ha meghallom, hogy cukorborsó leves, egyből anyukám levese jut az eszembe, és már érzem is az ízét a számban. Mindig ugyanúgy készítette, és nekem ez a favorit. Másféleképp még ...

Még több zöldborsóleves itt!

FŐÉTEL

Még több rántott hús itt!

DESSZERT

Málnás brownie

Ez az eddigi legfinomabb brownie, amit valaha is ettem. Tálaljuk vaníliafagyival, de vigyázat, nagyon nehéz abbahagyni.:) Az eredeti recept a májusi GoodFood magazinban található.

g több brownie itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...