Mit főzzek ma? Daragaluska-leves, szaftos svéd húsgolyó és fekete-erdő pohárkrém ejt rabul

Mai menüajánlatunkra senkinek sem lehet panasza: könnyű zöldségleves daragaluskával, hamisítatlan svéd húsgolyók burgonyapürével, a hab a tortán pedig krémes fekete-erdő pohárkrém.

Szuper menüt álmodtunk meg nektek mára is! Klasszikus levesünket svéd húsgolyó követi a legfinomabb áfonyalekvárral, az édes élvezeteknek pedig itt még nincsen vége, fekete-erdő pohárkrémet hozunk desszertnek!

LEVES

Zöldséges daragaluska-leves

A friss, tavaszias zöldséglevesünk tökéletes kísérője a daragaluska, másnéven grízgaluska, ami egyike azon levesbetéteknek, amit oly' nagyon tudunk csodálni és szeretni.

Még több zöldségleves itt!

FŐÉTEL

Még több húsgombóc itt!

DESSZERT

Fergeteges Fekete-erdő pohárkrém

A Fekete-erdő torta egy klasszikus édesség, ami a meggyszezon alatt még nagyobb népszerűségnek örvendhet. Hogy a nyarat igazán feldobjuk egy ütős, mégis egyszerű desszerttel, pohárnyira ...

Még több pohárkrém itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...