Vega ramen levessel, katsu curry padlizsánnal és rántott hússal, valamint nagyon puha japán palacsintával ünnepeljük a szombati napot.
LEVES
ázsiai levesek
A miso paszta a japán konyha tradicionális alapanyaga, nem véletlenül, hiszen nagyon sokoldalúan felhasználható, pácokba, öntetekbe, szószokba, levesekbe és főételekhez egyaránt ...
Még több ázsiai leves itt!
FŐÉTEL
zöldségköret
Az történt, hogy beültünk egy helyre kajálni, és szépen választottam az étlapról, majd a mellettem ülő úriembernek kihozták a rendelését, és annyira jól nézett ki, egyből ...
Még több rántott hús itt!
DESSZERT
különleges palacsinták
Íme a japánok pihekönnyű palacsintája, minden falatkája puha, kényeztető. A sütése igényel némi kis odafigyelést, de egyébként nem egy bonyolult recept. Reggelire meglephetjük vele ...
Még több palacsinta itt!
*Elindult a Nosalty Nyári Receptversenye, keressük az idei nyár legizgalmasabb receptjét!*
2021 július 20. és augusztus 22. között töltsd fel a kedvenc nyári fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét!