Mit főzzek ma? Ramen levessel, katsu currys rántott hússal és palacsintával készülünk az olimpiai játékok első napjára

Elkezdődött a Tokiói Olimpia, éppen ezért szombaton mi is Japán felé vesszük az irányt, és a felkelő nap országának legfinomabb ételeit ajánljuk nektek.

Vega ramen levessel, katsu curry padlizsánnal és rántott hússal, valamint nagyon puha japán palacsintával ünnepeljük a szombati napot.

LEVES

Vega miso ramen

A miso paszta a japán konyha tradicionális alapanyaga, nem véletlenül, hiszen nagyon sokoldalúan felhasználható, pácokba, öntetekbe, szószokba, levesekbe és főételekhez egyaránt ...

Még több ázsiai leves itt!

FŐÉTEL

Katsu curry padlizsánnal

Az történt, hogy beültünk egy helyre kajálni, és szépen választottam az étlapról, majd a mellettem ülő úriembernek kihozták a rendelését, és annyira jól nézett ki, egyből ...

Még több rántott hús itt!

DESSZERT

Még több palacsinta itt!

*Elindult a Nosalty Nyári Receptversenye, keressük az idei nyár legizgalmasabb receptjét!*

2021 július 20. és augusztus 22. között töltsd fel a kedvenc nyári fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...