Mit főzzek ma? Csirkés krumplileves, joghurtbundás cukkini és rizsfelfújt készül

A mai napon is melengető és házias fogások várnak: hús ezúttal csak a levesbe került (de akár el is hagyható), a főétel könnyed bundázott zöldség, a desszert pedig egy retro klasszikus.

A mai napra csirkés krumplilevest, joghurtbundás cukkinit és narancsos rizsfelfújtat hoztunk.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több bundázott zöldség itt!

DESSZERT

Narancsos rizsfelfújt

Egy kis kreativitással a megszokott ételeket hamar átváltoztathatjuk. Így tettem ma a rizsfelfújttal: az az ötletem támadt, hogy a tejet, fele mennyiségben, narancslével helyettesítem. ...

Még több rizsfelfújt itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...