Mit főzzek ma? Csurgatott tojásleves, rántott csirkecomb és aranygaluska muffin hoz örömet

Klasszikusok kerülnek az asztalra, mert klasszisokkal jobbak, mint bármilyen más étel. Készítsünk csurgatott tojáslevest, rántott csirrkecombot és aranygaluska muffint.

Főzzünk valami jót, kényeztessük egyszerű fogásokkal magunkat. A mai menü nem más, mint klasszikus tojásleves, rántott csirkecomb és aranygaluska muffin.

LEVES

Még több tojásleves itt!

FŐÉTEL

Rántott csirkecomb

Mondj egy húsételt, amit a gyerekek és a család többi tagja is ugyanolyan szívesen fogyaszt! Itt a legjobb példa, a roppanós bundába bújtatott csirke alsócomb, a bizonyos dobverők. Érdes ...

Még több rántott hús itt!

DESSZERT

Aranygaluska muffin

Aranygaluskára vágytam, de nem igazán volt kedvem az órákig tartó kelesztéshez, stb. Gondoltam, akkor készítek muffint inkább, mivel az egyszerűbb. Így jött az ötlet, hogy összehozom a ...

Még több különleges muffin itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...