Az első fogásunk egy csodás csorbaleves lesz, majd jöhet a kacsamell tavaszi zöldségekkel, végül egy sütikocka kerül terítékre, melybe rebarbarát csempésztünk.
LEVES
Csorbaleves húsgombóccal (vagy nélküle)
A csorba számos balkáni, közel- és közép-keleti országban jelent valamilyen levest, míg Erdélyben egy konkrét, ciberével savanyított gombóclevest neveznek így, ez a ciorbă de ...
Még több csorbaleves itt!
FŐÉTEL
Rozé kacsamell tavaszi zöldségekkel
A kacsamell sütése kisebbfajta kihívást okozhat egy kezdő szakácsnak. Ezzel a recepttel azonban megmutatjuk, hogy egyáltalán nem ördöngösség a tökéletes, szaftos rozé kacsamell ...
Még több kacsamell itt!
DESSZERT
Rebarbaraszelet omlós tésztával
A híresebb, citromos ízesítésű, amerikai szelet rebarbarássá változik, ha eljön a szezon. Fanyarságát megőrzi, csupán kiegészül további édes ízekkel és karakteres aromákkal – ...
Még több sütikocka itt!