Mit főzzek ma? Csontleves, karfiolos bulgursaláta és bódító epermisu a menü

Ma sem terheljük meg a gyomrunkat az ünnepi hajtás után. Finom csontleves, egyszerű, de nagyszerű bulgursaláta és egy kis epres tiramisu a menü, amiből két napig is lakmározhatunk.

A mai ajánlatban egy klasszikus húslevest követ mindenki kedvence, a gazdag bulgursaláta, majd desszertnek epermisut kínálunk.

LEVES

Csontleves

Pár héttel ezelőtt a közértben gyönyörű velőscsontot árultak. Nem tudtam ellenállni. Egyre kell vigyázni: a velőt melegen kell megenni, különben a gyomrunk "lázadni" fog! Ebben az ...

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Karfiolos bulgursaláta

Azt szeretem a legjobban ebben a receptben, hogy még hidegen is isteni finom, így akár dobozba csomagolva, egy rohanós hétköznap ebédre is kiváló!

Még több saláta itt!

DESSZERT

Epermisu

Amennyire vissza tudok emlékezni, egészen kicsi koromtól kezdve szerettem a  konyhában ólálkodi. Sokáig bőven elég volt azonban, ha adogatom a hozzávalókat, és anyukámat vagy a ...

Még több tiramisu itt!

Legújabb receptek

Diótorta vaníliakrémmel

Puha, légies piskóták és gazdag vaníliakrém alkotják ezt a retró diótortát, amelynek nosztalgikus íze egyszerűen utánozhatatlan. Születésnapra, ünnepre, de akár egy nagyobb ...

Csokis babka

Izraeli kalács, más néven babka: ez a márványosan hipnotikus, gazdag csokikrémmel csavart kalács nem hiányozhat a húsvéti asztalról. Manapság divatos mindenféle izgalmasan újító ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Székely tészta

A receptet az anyósomtól kaptam. Megkérdezésemre csak annyit tudott mondani, hogy kb. 30 évvel ezelőtt kapta egy barátnőjétől. Az ő édesapja volt talán székely ember.

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!