Mit főzzek ma? Csontleves, karfiolos bulgursaláta és bódító epermisu a menü

Ma sem terheljük meg a gyomrunkat az ünnepi hajtás után. Finom csontleves, egyszerű, de nagyszerű bulgursaláta és egy kis epres tiramisu a menü, amiből két napig is lakmározhatunk.

A mai ajánlatban egy klasszikus húslevest követ mindenki kedvence, a gazdag bulgursaláta, majd desszertnek epermisut kínálunk.

LEVES

Csontleves

Pár héttel ezelőtt a közértben gyönyörű velőscsontot árultak. Nem tudtam ellenállni. Egyre kell vigyázni: a velőt melegen kell megenni, különben a gyomrunk "lázadni" fog! Ebben az ...

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Karfiolos bulgursaláta

Azt szeretem a legjobban ebben a receptben, hogy még hidegen is isteni finom, így akár dobozba csomagolva, egy rohanós hétköznap ebédre is kiváló!

Még több saláta itt!

DESSZERT

Epermisu

Amennyire vissza tudok emlékezni, egészen kicsi koromtól kezdve szerettem a  konyhában ólálkodi. Sokáig bőven elég volt azonban, ha adogatom a hozzávalókat, és anyukámat vagy a ...

Még több tiramisu itt!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...