Mit főzzek ma? Csirkés krumplileves, egyedényes sajtos spagetti és almás császármorzsa a menü

A mai krumplileves a csirkétől izgalmas, a főétel egyedényes és sajtszószos, a desszert pedig almás, de nem pite!

Mai menüsorunk első fogása egy csirkével turbózott krumplileves, a főétel sajtszószos spagetti, a desszert pedig smarni, de almával!

LEVES

Még több krumplileves itt!

FŐÉTEL

Még több sajtos tészta itt!

DESSZERT

Még több császármorzsa itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek