Mit főzzek ma? Csirkeraguleves, gerslisaláta és sváb kuglóf andalít

Sem elkészíteni, sem megemészteni nem lesz nehéz az alábbi három fogást, a jóllakásunk mégis garantált lesz velük. Készítsünk ragulevest, gerslisalátát és kuglófót!

Kiadós, mégsem megterhelő: ez a két szó jellemzi a mai menüt, amely csirkeragulevessel indul, könnyed salátával folytat és ízes kuglóffal zárul.

LEVES

Még több raguleves itt!

FŐÉTEL

Még több gersli itt!

DESSZERT

Még több hagyományos kuglóf itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek