Mit főzzek ma? Waterzooi gyors csirkeleves, spárgás tart és fahéjas kocka vár

A mai napra választott recepteknek a színes, zöldséges csirkelevesek rajongói fognak örülni, de a spárgaimádók sem lesznek szomorúak, a fahéjas sütik kedvelői meg egyenesen tapsikolnak majd!

A mai menü különleges és csinos csirkelevessel indul, melyet tavaszi spárgás tart követ, a desszert pedig egyszerű fahéjas kocka lesz.

LEVES

Waterzooi - gyors csirkeleves

A waterzooi receptje Belgium északi részéről, Gentből származik. A nevében rejlik egy holland szó: „zooien“, melynek jelentése: főzni. A 16. században nagy népszerűségnek ...

Még több raguleves itt!

FŐÉTEL

Tavaszi spárgás tart

Imádjuk ezt az időszakot, megújul a természet, jönnek a friss alapanyagok, ami minket ugye mindig lázban tart. Legnagyobb sajnálatunkra a spárgának pár hét alatt lecseng a szezonja, és ...

Még több sós pite itt!

DESSZERT

Még több kevert süti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...