Mit főzzek ma? Csípős-savanyú leves, csirkés rakott tészta és édes gofri vonz

Lehengerlő ízű ételhármasban lesz részünk a mai napon: csípős-savanyú levessel kezdünk, majd csirkés rakott tésztával haladunk tovább, az édes végzetet pedig egy erdei gyümölcsös gofri hozza el.

Válasszuk az otthon főzést, válasszuk a házi ételeket és isteni ízeket, válasszuk a csípős-savanyú leves, rakott csirkés tészta és édes gofri hármasát.

LEVES

Még több ázsiai leves itt!

FŐÉTEL

Még több rakott tészta itt!

DESSZERT

Még több édes gofri itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...