Mit főzzek ma? Csicserileves, krémes rizottó és tiramisu készül a konyhában

Egy igazi olaszos menüvel kedveskedünk ma nektek, ami kétség kívül izgalmas ízeket tartogat számotokra. Főzzetek velünk!

Autentikus olaszos hangulatot varázsolunk a konyhádba. Kezdésnek csodás parmezános-spenótos csicserileves, majd mentás-borsós rizottó, végül egy krémes tiramisu kerül az asztalra.

Parmezános-spenótos csicserileves

Ez a szuper és egyszerű parmezános csicseriborsóleves olyan könnyed, tápláló és laktató, hogy rögtön meghozza az életkedvünket. Nagyon gyorsan összeállítható, és csupán néhány ...

Még több zöldségleves itt!

FŐÉTEL

Mentás borsós rizottó

A krémes, mégis enyhén roppanós rizottót, nem is oly nehéz elkészíteni, csupán egy kis odafigyelést, és törődést igényel. A lelke az alaplé, amit érdemes forrón adagolgatni hozzá. ...

Még több rizottó itt!

DESSZERT

Tiramisu alaprecept

A tiramisu Olaszország egyik legegyszerűbb és legfinomabb desszertje. Sűrű, gazdag mascarponés krém piskótadarabokkal rétegezve és rumos fekete kávéval megspékelve - nincs mit ...

Még több tiramisu itt!

Legújabb receptek

Rakott spenótos palacsinta

Dupla spenóttal (a tésztába és a töltelékbe is kerül), rengeteg sajttal és még több besamelmártással csábít jóllakásra ez a rakott palacsinta. A friss zöld levelekből egyszerű, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!