Autentikus olaszos hangulatot varázsolunk a konyhádba. Kezdésnek csodás parmezános-spenótos csicserileves, majd mentás-borsós rizottó, végül egy krémes tiramisu kerül az asztalra.
zöldségleves
Parmezános-spenótos csicserileves
Ez a szuper és egyszerű parmezános csicseriborsóleves olyan könnyed, tápláló és laktató, hogy rögtön meghozza az életkedvünket. Nagyon gyorsan összeállítható, és csupán néhány ...
FŐÉTEL
rizottó
Mentás borsós rizottó
A krémes, mégis enyhén roppanós rizottót, nem is oly nehéz elkészíteni, csupán egy kis odafigyelést, és törődést igényel. A lelke az alaplé, amit érdemes forrón adagolgatni hozzá. ...
DESSZERT
tiramisu
Tiramisu alaprecept
A tiramisu Olaszország egyik legegyszerűbb és legfinomabb desszertje. Sűrű, gazdag mascarponés krém piskótadarabokkal rétegezve és rumos fekete kávéval megspékelve - nincs mit ...
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!