Mit főzzek ma? Csicserileves, krémes rizottó és tiramisu készül a konyhában

Egy igazi olaszos menüvel kedveskedünk ma nektek, ami kétség kívül izgalmas ízeket tartogat számotokra. Főzzetek velünk!

Autentikus olaszos hangulatot varázsolunk a konyhádba. Kezdésnek csodás parmezános-spenótos csicserileves, majd mentás-borsós rizottó, végül egy krémes tiramisu kerül az asztalra.

Parmezános-spenótos csicserileves

Ez a szuper és egyszerű parmezános csicseriborsóleves olyan könnyed, tápláló és laktató, hogy rögtön meghozza az életkedvünket. Nagyon gyorsan összeállítható, és csupán néhány ...

Még több zöldségleves itt!

FŐÉTEL

Mentás borsós rizottó

A krémes, mégis enyhén roppanós rizottót, nem is oly nehéz elkészíteni, csupán egy kis odafigyelést, és törődést igényel. A lelke az alaplé, amit érdemes forrón adagolgatni hozzá. ...

Még több rizottó itt!

DESSZERT

Tiramisu alaprecept

A tiramisu Olaszország egyik legegyszerűbb és legfinomabb desszertje. Sűrű, gazdag mascarponés krém piskótadarabokkal rétegezve és rumos fekete kávéval megspékelve - nincs mit ...

Még több tiramisu itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...