Egy izgalmas és laktató menüre vágysz? Akkor kezdésnek készíts egy csicseriborsó-krémlevest chorizóval, másodiknak egy gombás borjútokányt, végül pedig egy mennyei pisztáciás baklavát. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
LEVES
krémleves
Csicseriborsó-krémleves chorizóval
Nagyon finom, ízletes, téli leves, többször is elkészítettem, csak ajánlani tudom.
FŐÉTEL
tokány
Gombás borjútokány
A tokány egy Erdélyből származó, nagyon szaftos, tartalmas, tejfölös húsétel, amit rizzsel, galuskával vagy tésztával fogyasztanak. Füstölt szalonnával, fokhagymával és fűszerekkel ...
DESSZERT
különleges rétesek
Isteni pisztáciás baklava
Bizonyára nem vagyunk egyedül azzal, hogy imádjuk a török édességek non plus ultráját, a csodálatosan ragacsos baklavát! És mivel egyáltalán nem bonyolult házilag elkészíteni, fogtuk ...
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!