Mit főzzek ma? Cseresznyekrémleves, padlizsánfasírt és profiterol készül ma a konyhában

A mai menüvel a nyarat ünnepeljük: egy igazán hűsítő levessel, egy könnyed zöldségfasírttal és egy mennyei olasz desszerttel.

A mai menüt egy zseniális Earl Grey-es cseresznyekrémlevessel kezdjük, majd jöhet egy paradicsomos padlizsánfasírt főételnek, végül egy igazán ütős profiterollal zárjuk az ebédet.

LEVES

Még több gyümölcskrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldségfasírt itt!

DESSZERT

Profiterol habbal és csokiöntettel

Profiterol névre hallgat az az olasz desszertgolyó, amihez nem kell cukrász végzettségednek lennie, te is el tudod készíteni otthon. Ez a legismertebb formája, de fordított krémekkel, ...

Még több profiterol itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...