Mit főzzek ma? Citromos zellerkrémleves, pirított rizs és cseresznyemousse táplál

Kirobbanó ízek, csodás színek: csak ezekről szól a mai menü. Ugyanis zellerkrémleves, pirított rizs és cseresznyemousse készül a konyhában.

A mai fogásokkal nem lehet melléfogni: mindenkit lenyűgöz majd sokszínűségük és feledhetetlen ízük. Az ebéd nem más, mint citromos zellerkrémleves, mogyorós pirított rizs és cseresznyés mousse.

LEVES

Még több zöldségkrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldséges rizs itt!

DESSZERT

Cseresznye-mousse

Volt a fagyasztóban egy kis adag cseresznye, amelyet még a nyáron fagyasztottam le, abból készült ez a finom, krémes desszert.

Még több mousse itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...