Mit főzzek ma? Citromos zellerkrémleves, pirított rizs és cseresznyemousse táplál

Kirobbanó ízek, csodás színek: csak ezekről szól a mai menü. Ugyanis zellerkrémleves, pirított rizs és cseresznyemousse készül a konyhában.

A mai fogásokkal nem lehet melléfogni: mindenkit lenyűgöz majd sokszínűségük és feledhetetlen ízük. Az ebéd nem más, mint citromos zellerkrémleves, mogyorós pirított rizs és cseresznyés mousse.

LEVES

Még több zöldségkrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldséges rizs itt!

DESSZERT

Cseresznye-mousse

Volt a fagyasztóban egy kis adag cseresznye, amelyet még a nyáron fagyasztottam le, abból készült ez a finom, krémes desszert.

Még több mousse itt!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...