Mit főzzek ma? Citromos zellerkrémleves, pirított rizs és cseresznyemousse táplál

Kirobbanó ízek, csodás színek: csak ezekről szól a mai menü. Ugyanis zellerkrémleves, pirított rizs és cseresznyemousse készül a konyhában.

A mai fogásokkal nem lehet melléfogni: mindenkit lenyűgöz majd sokszínűségük és feledhetetlen ízük. Az ebéd nem más, mint citromos zellerkrémleves, mogyorós pirított rizs és cseresznyés mousse.

LEVES

Még több zöldségkrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldséges rizs itt!

DESSZERT

Cseresznye-mousse

Volt a fagyasztóban egy kis adag cseresznye, amelyet még a nyáron fagyasztottam le, abból készült ez a finom, krémes desszert.

Még több mousse itt!

Legújabb receptek

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!