Mit főzzek ma? Citromos almaleves, currys krumplifőzelék és fahéjas pálmalevél érkezik

Gyors, mégis izgalmas és ízekkel teli menü vár ránk a mai napon. Elsőként egy melengető, citromos almaleves érkezik, majd egy kellemesen fűszeres, currys burgonyafőzelék, végül pedig egy ropogós, fahéjas pálmalevél.

Télies ízekkel telik majd a mai nap. Az ebéd ugyanis pontosan ilyen fogásokat hoz: citromos almalevest, currys krumplifőzeléket és a fahéjas pálmalevelet.

LEVES

Még több almaleves itt!

FŐÉTEL

Még több krumplifőzelék itt!

DESSZERT

Még több leveles sütemény itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...