Mit főzzek ma? Céklaleves, spenóttészta és almafánk hív az asztalhoz

Húsmentes finomságok vidítanak fel minket a mai napon. Sültcékla-leves, spenótos tészta és almafánk készül.

Ma kihagyjuk a menüből a húst, persze nem fog kopogni a szemünk az éhségtől, ugyanis céklaleves, spenóttészta és almafánk is lesz.

LEVES

Még több zöldségkrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több pestós tészta itt!

DESSZERT

Olasz almafánk

Egy majdnem fánkrecept, az almás karika, más néven bundás alma. Ugye milyen furán hangzik, hogy egy sűrű palacsintatésztába forgatott alma a farsangi fánkok sorába léphet, de nézzetek ...

Még több töltött fánk itt!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...