Mit főzzek ma? Céklaleves, almás-hagymás pulykasült és kókusztejbegríz vár

A mai menü tartogat pár igazán izgalmas ízt és receptet, nézzétek csak a mai három fogást!

A mai menüsor első szereplője egy ukrán céklaleves, melyet egy almás-hagymás pulykasült követ, a sort pedig elegáns kókusztejbegrízzel zárjuk.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Almás-hagymás pulykasült

Nagyon finom, és majdnem elronthatatlan sült, amit természetesen más húsból is el lehet készíteni.  Az egy dolog, hogy a lassú, fedett sütéstől a hús leomlik a combról, de ahogy ...

Még több almás hús itt!

DESSZERT

Kókusztejbegríz

A tejbegríz az egyik kedvenc édességünk, már csak azért is, mert reggelinek is tökéletes. Most teljesen tej- és cukormentesen készítettük el, a szuper íz és a krémesség azonban így ...

Még több tejbegríz itt!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...