Mit főzzek ma? Céklaleves, almás-hagymás pulykasült és kókusztejbegríz vár

A mai menü tartogat pár igazán izgalmas ízt és receptet, nézzétek csak a mai három fogást!

A mai menüsor első szereplője egy ukrán céklaleves, melyet egy almás-hagymás pulykasült követ, a sort pedig elegáns kókusztejbegrízzel zárjuk.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Almás-hagymás pulykasült

Nagyon finom, és majdnem elronthatatlan sült, amit természetesen más húsból is el lehet készíteni.  Az egy dolog, hogy a lassú, fedett sütéstől a hús leomlik a combról, de ahogy ...

Még több almás hús itt!

DESSZERT

Kókusztejbegríz

A tejbegríz az egyik kedvenc édességünk, már csak azért is, mert reggelinek is tökéletes. Most teljesen tej- és cukormentesen készítettük el, a szuper íz és a krémesség azonban így ...

Még több tejbegríz itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...