Mit főzzek ma? Céklakrémleves, karalábés húsgombóc és grízes-barackos süti fogad ma

Minden egy helyen, ami egy tökéletes ebédhez kell: könnyed és szépséges leves, laktató és nyárias főétel valamint kirobbanóan szezonális süti vár rátok.

Ma egy vakítóan pink céklaleves, nem töltött töltött karalábé és egy nyárias kevert barackos süti vár mindenkit!

LEVES

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Még több húsos egytálétel itt!

DESSZERT

Még több kevert süti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk