Mit főzzek ma? Céklagazpacho, karamellizált hagymás sajtos tészta és mignon készül

A mai menü igazán tartalmas és különleges, mellyel garantáltan jól laksz majd.

Kezdésnek egy céklagazpachot ajánlunk, majd jöhet egy csodás karamellizált hagymás és a világ legjobb sajtjaitól krémes tészta, végezetül pedig mignon kerül az asztalra.

LEVES

Színpompás céklagazpacho

A gazpacho minden nyáron eljön, hogy frissítsen, hűsítsen és tápláljon minket. Ez ebben az évben sem lesz máshogy, azonban a megszokott, klasszikus, paradicsomos verzió helyett most ...

Még több gazpacho itt!

FŐÉTEL

Még több sajtos tészta itt!

DESSZERT

Mignon három színben és ízben

A mignon gyermekkori kedvenc sütim. Nehéz lenne eldönteni, hogy melyik ízben a legjobb, sőt, nem is lehet. Éppen ezért egyből 3félét készítettem el. A három legismertebb és legfinomabb, ...

Még több mignon itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...