Kezdésnek egy céklagazpachot ajánlunk, majd jöhet egy csodás karamellizált hagymás és a világ legjobb sajtjaitól krémes tészta, végezetül pedig mignon kerül az asztalra.
LEVES
Színpompás céklagazpacho
A gazpacho minden nyáron eljön, hogy frissítsen, hűsítsen és tápláljon minket. Ez ebben az évben sem lesz máshogy, azonban a megszokott, klasszikus, paradicsomos verzió helyett most ...
FŐÉTEL
Karamellizált hagymás és a világ legjobb sajtjaitól krémes tészta
Gondolj a francia hagymaleves hangulatára egy krémes tésztaként testet öltve, amiben a világ legjobb sajtjait használjuk fel – gruyere, kecskesajt és még lédús burrata is van a tetején. ...
DESSZERT
Mignon három színben és ízben
A mignon gyermekkori kedvenc sütim. Nehéz lenne eldönteni, hogy melyik ízben a legjobb, sőt, nem is lehet. Éppen ezért egyből 3félét készítettem el. A három legismertebb és legfinomabb, ...