Anno a sulimenzán mind imádtuk a milánói makarónit, ez volt az olasz ételek csimborasszója, készítsétek el ti is, minőségi alapanyagokból! A brokkolikrémleves pestóval készült, a desszert pedig ropogós, mégis puha kókuszcsók.
LEVES
brokkolikrémleves
Brokkolikrémleves pestoval
A brokkoli a kedvenc krémlevesem, úgy gondoltam, hogy kipróbálom és megbolondítom egy kis maradék pesto szósszal. Az eredmény isteni lett, ajánlom azoknak, akik szeretnék feldobni kicsit a ...
FŐÉTEL
paradicsomos tészta
Milánói makaróni Dacota konyhájából
A menzák sztárja, első vendégszereplésen a konyhámban.
DESSZERT
kókuszcsók
Kókuszcsók
A hűtőben halmozódó tojásfehérjék számának csökkentése céljából születtek a kókuszos habcsókok, Ana receptje alapján. Annyi különbséggel, hogy nem szárított kókuszreszeléket ...
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!