Mit főzzek ma? Mentás brokkolikrémleves, olasz sajtos tészta és szilvás pite a menü

Az egyszerűség jegyében csupa gyors, ízletes és laktató recepttel készültünk nektek mára.

Mai menünk egyszerű, de nagyszerű ételekből áll: kezdésnek mentával fűszerezett brokkolikrémlevest ajánlunk, a főétel az olaszok világhírű sajtos tésztája, a Cacio e Pepe lesz, desszertnek pedig egy könnyed, szaftos szilvás sütemény érkezik.

LEVES

Még több brokkolikrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több sajtos tészta itt!

DESSZERT

Még több szilvás sütemény itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...