A mai menü első fogása egy isteni zöldborsóleves, majd jöhet a krémes toszkán lazac, ezek után pedig fűszeres almakompótot falatozunk majd.
LEVES
Zöldborsóleves vajas galuskával
Annak ellenére, hogy a zöldborsólevest mindig jól telepakoljuk finom zöldségekkel, a tésztát nem hagyhatjuk ki belőle, hiszen a frissen beleszaggatott vajas galuskától lesz igazán olyan ...
Még több borsóleves itt!
FŐÉTEL
Krémes toszkán lazac
Ez a krémes serpenyőben sült lazac a legjobb megoldás lehet, ha hétvégi "ebéd- vagy vacsorazavarunk" támad. A filéket ropogós héjúra pirítjuk, megszórjuk friss bébispenóttal, édes ...
Még több lazacreceptek itt!
DESSZERT
Fűszeres almakompót
Talán nem teljesen olyan, ahogy a nagyi készítette, azonban ő is boldogan nyaldosná az ujjait, miután belekóstolt ebbe a fűszeres almakompótba. Egyetlen apró mozdulattal sokkal mélyebb, ...
Még több kompót itt!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!