Mit főzzek ma? Borsóleves, tárkonyos csirkeragu és császármorzsa a menü
Nincs is jobb a klasszikus ízvilágú, jól bevált fogásoknál. Most szerdán legalábbis a nagyinál megszokott finomságokat részesítjük előnyben: borsóleves, tárkonyos csirkeragu és császármorzsa a menü.
A szerdai menüt a hagyományos ízek ihlették, a tavaszi zöldborsólevest laktató és ízes tárkonyos csirkeragu követi, de hagyjatok helyet némi klasszikus császármorzsának is!
LEVES
borsóleves
Nem szeretek ételízesítőket használni. Leveskockát is csak akkor, ha nagyon muszáj és nincs kéznél maradék húsleves vagy alaplé. Ebben a levesben szerintem nincs is szükség semmi ...
Még több leves itt!
FŐÉTEL
ragu
A tárkonyos csirkeragulevest imádjuk, de miért ne készíthetnénk el főételként? Én pontosan ezt tettem. Köretként tésztát vagy rizst is kínálhatunk hozzá.
Még több ragu itt!
DESSZERT
császármorzsa
Gyermekkori kedvenc második fogás, kiadós levesek után. Szigorúan házi készítésű sárgabarack lekvár kerül mindig a tetejére.
Még több császármorzsa itt!
Elindult a Nagy Tavaszi Receptversenyünk, melyen minden receptbeküldő nyer!
Lássa és tesztelje a te főztödet az egész ország! 2021. április 26. és május 23. között töltsd fel a kedvenc tavaszi fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és Nosaltys vászontáskával jutalmazunk – további nyeremények is várnak!
Nézd meg a részleteket, hogy te is részese lehess a kikeleti megújulásnak!