Kezdésként egy zöldborsóleves érkezik, majd jöhet egy szaftos resztelt máj, végül egy citromos-mákos kenyér kerül az asztalra.
LEVES
borsóleves
Zöldborsóleves vajas galuskával
Annak ellenére, hogy a zöldborsólevest mindig jól telepakoljuk finom zöldségekkel, a tésztát nem hagyhatjuk ki belőle, hiszen a frissen beleszaggatott vajas galuskától lesz igazán olyan ...
FŐÉTEL
resztelt máj
Resztelt pulykamáj vörösborosan
A magyar konyha kedvenc belsősége a máj, hiszen megannyi változatos elkészítési módja forog a köztudatban. A legegyszerűbb és leggyorsabb formája mégis az, amikor sok hagymával ...
DESSZERT
mákos süti
Citromos-mákos édeskenyér cukormázzal
Lassan megérkezik az igazi ősz és vele együtt a csodálatos szezonális alapanyagok. Mint például a mák, ami ugyan egész éveben megtalálható a boltok polcain és piacokon, de mi mégis ...