Mit főzzek ma? Bazsalikomos zölborsókrémleves, tojásmentő nokedli spenóttal és máglyarakás vár

A mai menü egyrészt levezet a húsvéti lakomákból, másrészt két fogásban is feldolgozza a maradékot. Már ha maradt valami.

A mai menüsor tavaszias borsókrémleves, maradékmentő nokedli a tojásnak, és szintén maradékfeldolgozó édesség a kalácsnak, pékárunak.

LEVES

Még több zöldségkrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több tojásos nokedli itt!

DESSZERT

Még több máglyarakás itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek