Mit főzzek ma? Borscs, sárgabarackos-rozmaringos csirkecomb és szilvás papucs a menü

Ma egy olyan menü készül, mely szinte az összes fantasztikus őszi alapanyagot tartalmazza.

Jöjjön kezdésnek egy színpompás borscs, majd egy sárgabarackos csirkecomb végül egy ropogós szilvás papucs.

LEVES

Ínycsiklandó és tartalmas borscs

Az ukránok világhírű levese egy kiadós, zöldségekben gazdag, lélekmelengető fogás, aminek különféle változatai nem csak Ukrajnában, de a környező kelet-európai és észak-ázsiai ...

Még több borscs itt!

FŐÉTEL

Még több gyümölcsös húsok itt!

DESSZERT

Még több édes táska itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...