Mit főzzek ma? Borscs, sárgabarackos-rozmaringos csirkecomb és szilvás papucs a menü

Ma egy olyan menü készül, mely szinte az összes fantasztikus őszi alapanyagot tartalmazza.

Jöjjön kezdésnek egy színpompás borscs, majd egy sárgabarackos csirkecomb végül egy ropogós szilvás papucs.

LEVES

Ínycsiklandó és tartalmas borscs

Az ukránok világhírű levese egy kiadós, zöldségekben gazdag, lélekmelengető fogás, aminek különféle változatai nem csak Ukrajnában, de a környező kelet-európai és észak-ázsiai ...

Még több borscs itt!

FŐÉTEL

Még több gyümölcsös húsok itt!

DESSZERT

Még több édes táska itt!

Legújabb receptek

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

A legegyszerűbb sajtos rúd

Nagyon finom és nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető vendégváró. Érdemes egyszerre két adagot sütni belőle, mert gyorsan fogy. A tetejére sajt helyett lehet szezámmagot, köménymagot, ...

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!