Mit főzzek ma? Bodzaszörp gyümölcsökkel, prézlis karfiol és oreós-epres pohárkrém csábít el

Ma kiváltjuk a levest egy finom bodzaszörppel, kihasználva a még tartó szezont. Főételnek pedig egy gyors, könnyed és nagyon ropogós karfiolt sütünk, hogy a mennyei desszertnek is maradjon hely a hasatokban, az epres-oreós őrületnek.

Három mennyei fogás, a szezonális, könnyed és mégis izgalmas receptek oltárán.

ITAL

Bodzaszörp gyümölcsökkel

Egyébként a recept még a nagyszüleimtől származik, minden nyáron csináltak nekünk, amikor gyerekek voltunk, és a Nagymamám már akkor valahogy becsempészte a tudatomba a receptet. Most ...

Még több szörp itt!

FŐÉTEL

Prézlis karfiol egyszerűen

Sokan úgy gondolnak a prézlis karfiolra, mint egy halálunalmas, szomorkás zöldségköretre, miközben ebből a rakottasból válhat ám igazán ízletes és különleges főfogás is. Csak ...

Még több rakott karfiol itt!

DESSZERT

Még több pohárkrém itt!

Legújabb receptek

Csülök sörben sülve

A sörben sült csülök fejedelmi fogás, ráadásul jó kiadós is. Érdemes egy nappal a sütés előtt bepácolni a húst, hogy az ízek jól átjárják és finom szaftos, omlós legyen. Ameddig ...

Mákos-málnás vaníliás mousse torta

Sütésben gyakorlott, tapasztaltabb embereknek ajánlom a torta elkészítését. Sok apró részből áll, ami külön odafigyelést igényel. Fontos a megfelelő dermesztés, pihentetés. Megéri ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...