Mit főzzek ma? Szombaton betyárlevessel, sajtos csirkemellel és Rigó Jancsival ünnepeljük a tavaszt

A hétvégét igazán ízletes fogásokkal köszöntjük, egy zöldségekben és húsban gazdag leves után szaftos csirkét, és az egyik legfinomabb süteményt ajánljuk nektek.

A szombati ebédtől garantáltan mindenki jóllakik, ráadásul még estére is maradni fog a finomságokból.

LEVES

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Még több sajtos hús itt!

DESSZERT

Rigó Jancsi a Nosalty konyhájából

A magyar cukrászat egyik klasszikus süteménye a pákozdi születésű cigányprímásról kapta  a nevét, aki egy belga hercegtől szerette el milliomos feleségét. A csupacsoki desszertet ...

Még több sütikocka itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...