Mit főzzek ma? Bekukkantunk az erdélyi konyha világába

A hétvége első napján a határon túlra vándorolunk - hamisítatlan erdélyi fogások következnek.

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban csorbalevest hoztunk puliszkával és mézeskaláccsal.

LEVES

Erdélyi parasztcsorba

Recept itt!

FŐÉTEL

Erdélyi, sütőben sült, juhtúrós puliszka

Recept itt!

Még több puliszka itt!

DESSZERT

Mesebeli mézeskalács

Recept itt!

Még több mézeskalács itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ez a citromfacsaró trükk az új kedvenced lesz: csak semmi...

A citromfacsarás bonyolult procedúra tud lenni, hiszen a félbevágás után még a magokat is el kell távolítani a lé kinyereséhez. Mai Napi Tippünkben egy igazán egyszerű trükköt mutatunk nektek, amihez egyetlen plusz eszközre van szükség, és közel nulla erőbefektetésre, olyan egyszerűen lehet kifacsarni a citromot, ráadásul magmentesen.

Nosalty

További cikkek

A Lindt sem akar lemaradni: ennyiért adja dubaji csokiját

Az internetsztár dubaji csokit lassan senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen ez az a közel-keleti édesség, ami nálunk is egyre keresettebb. A hazai cukrászdák is igyekeznek felvenni a versenyt az édességgyártókkal, sorra dobják piacra saját dubaji csokijukat. A Lindt is így tett, lássuk, mennyibe kerül a limitált kiadású csokoládé náluk!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...