A levesünk gombás-húsos betyár, a főételünk hagyományos, laktató és zalai, a desszertkrémünk pedig olyan szép, hogy eláll a szavunk.
LEVES
gombaleves
Bakonyi betyárleves Dacotától
Igazi melegítő, téli leves - egy tányérral úgysem elég belőle, úgyhogy akár nem is kell második fogással készülni. :)
Még több gombaleves itt!
FŐÉTEL
dödölle
Hagyományos zalai dödölle
A dödölle a magyaros konyha egyik igen kiadós és laktató, tájjellegű étele. A zalai régióból származik, és míg régen a szegények eledeleként tartották számon, ma már nívós ...
Még több dödölle itt!
DESSZERT
pohárkrém
Fergeteges Fekete-erdő pohárkrém
A Fekete-erdő torta egy klasszikus édesség, ami a meggyszezon alatt még nagyobb népszerűségnek örvendhet. Hogy a nyarat igazán feldobjuk egy ütős, mégis egyszerű desszerttel, pohárnyira ...
Még több pohárkrém itt!