Mit főzzek ma? Bajai halaszlé, narancsos kacsa és zserbótekercs az ünnepi menü

Szenteste igazán impozáns ételeket szoktunk feltálalni, így a mai ünnepi menüben csak ilyenek szerepelnek.

Szentestén a leves egy eredeti bajai halászlé, a főétel egy csodás narancsos kacsa, a desszert pedig zserbótekercs lesz.

LEVES

Még több halászlé itt!

FŐÉTEL

Még több kacsasült itt!

DESSZERT

Még több piskótatekercs itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha pénzt spórolnátok a bolti kencéken, készítsétek el McMenemy Márk...

Idén ősszel is igen enyhe az idő, így nyugodtan tervezhetünk nagy sétákat és kirándulásokat a szabadba. A természetjáráshoz pedig szendvics is dukál, hiszen egy mindenféle földi jóval megpakolt szendó remek ebéd lehet egy kirándulós napon. Fontos azonban, hogy laktató és tápláló is legyen - szerencsére Márk pont egy ilyen receptet hozott nektek!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek