Mit főzzek ma? Bajai halászlé, gesztenyés-aszalt szilvás pulykamell és linzer nutellával a menü

Ez a mesteri hármas nem szűkölködik karácsonyi ízekben! Jöhet egy gazdag halászlé, melyet kövessen egy kis gesztenyétől édeskés pulyka, végül apró linzereket készítünk, kis nutellás csavarral.

Mi már ízekben is az ünnepekre hangolódunk! Jöjjenek a karácsony jól ismert receptjei, teszt céllal:

LEVES

Még több halászlé itt!

FŐÉTEL

Még több gesztenyés pulyka itt!

DESSZERT

Még több linzer itt!

Legújabb receptek

Vaníliás banánpuding

Az amerikai banana pudding elsősorban az USA déli államaiban közkedvelt, ott előszeretettel készítik családi, egyéb közösségi összejövetelekre. Igazán népszerűvé egy Magnolia Bakery ...

Túrórudi-szelet

Kedvenc magyar édességünk minden ízét magába kebelezte ez a krémes, édes süteményszelet. Szerencsére nem tartja meg őket magának, hanem a beléje harapókat kápráztatja a friss túró, ...

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...