Mit főzzek ma? Babgulyás, szőlős focaccia és sütőtökös rizskoch laktat

Robbantsuk be az őszt a konyhába: főzzünk babgulyást, süssünk szőlős focacciát és desszert gyanánt sütőtökös rizskochot.

Talán szokatlannak tűnhet, mégis abszolút működik a mai nap menüje: a tartalmas babgulyás után őszies focaccia fogad minket, a desszert pedig sütőtökkel ízesített rizskoch lesz.

LEVES

Még több babgulyás itt!

FŐÉTEL

Még több focaccia itt!

DESSZERT

Még több rizsfelfújt itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek