Talán szokatlannak tűnhet, mégis abszolút működik a mai nap menüje: a tartalmas babgulyás után őszies focaccia fogad minket, a desszert pedig sütőtökkel ízesített rizskoch lesz.
LEVES
babgulyás
Babgulyás minden jóval
Babos magyaros fogásként ezt a tartalmas levest főztük Terence Hillnek a Nosaltynál tett látogatása alkalmából.
FŐÉTEL
focaccia
Szőlős focaccia kecskesajttal és dióval
Azt hiszem, az én szívemnek ez a legkedvesebb focaccia variáció. A szőlő, a kecskesajt és a dió triójának köszönhetően egyszerre kifinomult, ugyanakkor hanyagul rusztikus is, hiszen sok ...
DESSZERT
rizsfelfújt
Sütőtökös rizskoch fahéjas tejszínhabbal
Néha úgy tűnik, mintha ősszel minden étel sütőtökössé válna: a kávék, a krémlevesek, a tésztaételek, a sütemények és még sorolhatnánk. Tegyük a rizskochot is ennek a tökös ...
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!