Mit főzzek ma? Babgulyás, szőlős focaccia és sütőtökös rizskoch laktat

Robbantsuk be az őszt a konyhába: főzzünk babgulyást, süssünk szőlős focacciát és desszert gyanánt sütőtökös rizskochot.

Talán szokatlannak tűnhet, mégis abszolút működik a mai nap menüje: a tartalmas babgulyás után őszies focaccia fogad minket, a desszert pedig sütőtökkel ízesített rizskoch lesz.

LEVES

Még több babgulyás itt!

FŐÉTEL

Még több focaccia itt!

DESSZERT

Még több rizsfelfújt itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

3 őszi kávérecept a nyugodt reggelekhez

Habár a nyár már véget ért, továbbra sem kell lemondanunk a teraszon kávézós, lassan készülődős, kényelmes reggelekről. Az ébredés utáni pillanatokat még szebbé varázsolhatja egy fűszeres cappuccino vagy egy őszi ízvilágú latte. Ehhez mutatunk most három receptet az ősz legtrendibb ízeiből, a Nespresso limitált kiadású Pumpkin Spice Cake és Maple Pecan kávékapszuláiból.

Címlapról ajánljuk

További cikkek