Mit főzzek ma? Aszalt szilvás máj, caprese tészta és erdei gyümölcsös gofri laktat

Ma nem fő leves, egyéb finom fogások ellenben annál inkább készülnek: baconös-aszaltszilvás máj, pestós-mozzarellás-paradicsomos tészta és édes gofri lesz az ebéd.

Leves nélküli, kissé rendhagyó menü szépíti meg a mai napot: a kanalaznivaló helyett aszalt szilvás csirkemájfalatkák jönnek, utánuk pedig egy gyors pestós tészta, befejezésül pedig erdei gyümölcsös gofri.

ELŐÉTEL

Még több baconbe göngyölt falat itt!

FŐÉTEL

Szaftos caprese tészta

Az olasz caprese szó általában a bazsalikom, paradicsom és mozzarella hármas jelenlétére utal: ismertebb verziója a caprese saláta, ami rétegezett, hideg előételként jelenik meg az ...

Még több pestós tészta itt!

DESSZERT

Még több édes gofri itt!

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Baileys házilag

Ha szeretitek az édes-selymes krémlikőröket, akkor az idei karácsonyi ajándékotok magatoknak legyen az, hogy elkészítitek házilag. Ugyanis sokkal-sokkal finomabb és aromásabb lesz, ...

Csülök sörben sülve

A sörben sült csülök fejedelmi fogás, ráadásul jó kiadós is. Érdemes egy nappal a sütés előtt bepácolni a húst, hogy az ízek jól átjárják és finom szaftos, omlós legyen. Ameddig ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...