Mit főzzek ma? Aszalt szilvás máj, caprese tészta és erdei gyümölcsös gofri laktat

Ma nem fő leves, egyéb finom fogások ellenben annál inkább készülnek: baconös-aszaltszilvás máj, pestós-mozzarellás-paradicsomos tészta és édes gofri lesz az ebéd.

Leves nélküli, kissé rendhagyó menü szépíti meg a mai napot: a kanalaznivaló helyett aszalt szilvás csirkemájfalatkák jönnek, utánuk pedig egy gyors pestós tészta, befejezésül pedig erdei gyümölcsös gofri.

ELŐÉTEL

Még több baconbe göngyölt falat itt!

FŐÉTEL

Szaftos caprese tészta

Az olasz caprese szó általában a bazsalikom, paradicsom és mozzarella hármas jelenlétére utal: ismertebb verziója a caprese saláta, ami rétegezett, hideg előételként jelenik meg az ...

Még több pestós tészta itt!

DESSZERT

Még több édes gofri itt!

Legújabb receptek

Házi libatöpörtyű

Aki szereti a töpörtyűt, az tudja, hogy frissen és ropogósan a legjobb. Ha magunknak megsütjük otthon, akkor tutira nagyon fog ropogni a fogunk alatt. Nem mellesleg, el tudunk rakni egy nagy ...

Pulykamell húsos töltelékkel

A töltött húst tálalhatjuk melegen ízlés szerint körettel... pl. krumplipürével és párolt káposztával, vagy éppen hidegen egy finom salátával. A pulykamell sütés közben nem szárad ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...